Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "Deyimler Konuşuyor" adlı oyun sahnelenmeye başladı

        (Fotoğraflı)

        Barış Türel

        MALATYA (İHA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu (MBŞT), "Deyimler Konuşuyor" adlı çocuk oyununu sahnelemeye başladı. Çocuk oyuncuların rol aldığı oyun, ücretsiz sahneleniyor.

        Sanat Merkezi Çok Amaçlı Salonu'nda perde açan çocuk oyunu kapsamında 12 deyim, seyirciyle buluşuyor. İlk seansın 16 Ocak Pazartesi günü gösterime girdiği Deyimler Konuşuyor, 17 Ocak Salı günü saat 10.30 ile 13.30'da ve 18 Ocak Çarşamba günü saat 13.30'da sahnelenecek. Çocuk oyuncuların yer aldığı Deyimler Konuşuyor'da, "Bir Sıçradın Çekirge İki Sıçradın Çekirge", Ağzındaki Baklayı Çıkarmak", "Bu Yaşta Bu Zeka", "Dokuz Doğurmak", "Gün Doğmadan Neler Doğar", "Kambersiz Düğün Olur mu?", "Tereciye Tere Satmak", "Vermeyince Mabut Ne Yapsın Mahmut", "Kel Başa Şimşir Tarak", "Aslan Payı", "Fincancı Katırlarını Ürkütmek" ve "Dimyata Pirince Giderken Evdeki Bulgurdan Olmak" deyimleri tiyatral olarak işleniyor.

        (BT-SD-Y)

        16.01.2017 16:05:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler