Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yalova'da Analig Karate müsabakaları sona erdi

        (Fotoğraflı)

        Erdinç Bulun

        YALOVA (İHA) - Spor Genel Müdürlüğü'nün (SGM) düzenlediği Anadolu Yıldızlar Ligi karate grup müsabakalarına Yalova ev sahipliği yaptı.

        90.Yıl Spor Salonu'nda yapılan müsabakalara Yalova'nın yanı sıra Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Sakarya, Kocaeli, İstanbul Anadolu ve İstanbul Avrupa'den olmak üzere 95 sporcu tatamiye çıktı. Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan ile Karate Yalova Temsilcisi Mehmet Delioğlu, dereceye giren sporculara madalya ve başarı belgesi takdim etti. Erkekler kategorisinde ise Bursa topladığı 49 puanla erkeklerde birinci, 35'er puanlı İstanbul Avrupa ikinci Yalova ise üçüncü oldu. Bayanlarda ise yine 44 puan toplayan Bursa birincilik kürsüsüne çıktı. İstanbul Anadolu karması 39 puanla ikinci, 29 puanlı İstanbul Avrupa ise üçüncü oldu.

        (EB-MŞ)

        17.01.2017 15:49:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler