Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gediz'de Belediye Mezbahası yenileniyor

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Altıntaş

        KÜTAHYA (İHA) - Gediz Belediyesi, daha hijyenik ve modern şartlarda hayvan kesimi yapılabilmesi için mezbahada tadilat çalışması başlattı.

        Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü'nce daha hijyenik şartlara uygun kesimler için başlatılan tamir ve tadilat çalışmaları ile mezbahanın en sağlıklı koşullarda hizmet vermesinin amaçlandığını söyledi.

        Başkan Saraoğlu, "Mezbahanın taban ve duvar seramikleri yenileniyor. Zemini 50 cm. indirilip kat yüksekliği artırılarak ray sistemi uygun seviyeye getiriliyor. Çevre düzenlemesi yapılarak, iç ve dış cephe boya, badana ve fayans yenileme çalışmaları devam etmektedir. Yenileme çalışmalarını yakında tamamlayacağız. Bu çalışma sonunda ilçemiz daha hijyenik ve modern bir mezbahaya kavuşturulmuş olacak" dedi. (MA-EFE)

        24.01.2017 14:28:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler