Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Alemler mahallesini ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Onur Durmuş

        AYDIN (İHA) - Aydın'ın Karacasu Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı, daire amirleri ile birlikte Alemler mahallesini ziyaret etti. Ziyarette vatandaşlarla sohbet eden kaymakam Büyüknalçacı vatandaşlara "Herhangi bir sorunve derdiniz olduğunda beni arayın, sıkıntılarınızdan haberdar edin" dedi.

        Geçtiğimiz ay Karacasu'da göreve başlayan ilçenin kadın kaymakamı Büyüknalçacı, daire amirleri ile Alemler Mahallesi'nin okulunda incelemelerde bulunup köy halkı ile de okulda bir araya geldi. Vatandaşların yakın ilgisi ile karşılaşan Kaymakam Güher Sinem Büyüknalçacı, köylülerle hasbıhal etti.

        Engelli tuvaletini kontrol etti

        Daha önceki ziyaretinde okulda engelli tuvaleti olmadığını görünce sorunun çözümü için talimat veren Kaymakam Büyüknalçacı, okuldaki denetimlerinde mevcut sorun ve sıkıntıların giderildiğini görünce ilgililere teşekkür etti.

        (OD-İK)

        28.01.2017 08:35:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler