Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mahsur kalanların imdadına Başkan Gürsoy yetişti

        BİTLİS (İHA) - Bitlis ve ilçelerinde etkili olan kötü hava koşulları nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşların yardımına Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy yetişti.

        Bitlis'te etkili olan tipi nedeniyle tüm karayolların kapatmasıyla Adilcevaz'da bazı vatandaşlar da yolda mahsur kaldı. Yolda mahsur kalan vatandaşlar için Belediye Başkanı Necati Gürsoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş ile iletişime geçerek yaklaşık 40 kişinin Adilcevaz Süphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi pansiyonuna yerleştirilmesini sağladı. Başkan Necati Gürsoy'un bu girişimi sayesinde vatandaşlar yolda mahsur kalmaktan kurtuldu.

        Yolda mahsur kalan vatandaşlar, kendilerine sahip çıkılmasından dolayı Belediye Başkanı Necati Gürsoy'a ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş'e teşekkür ettiler.

        (MSA-Y)

        02.02.2017 12:08:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler