Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sancaktepe'de 1 liraya ayakkabı

        - İstanbul Markalar Çadırı Sancaktepe'de kuruluyor

        İSTANBUL (İHA) - Sancaktepe'de kurulacak olan İstanbul Markalar Çadırı'nda vatandaşlar yüzde 70'e varan indirimlerle alışveriş keyfini yaşayacak. Çadırda açılışa özel 1 TL'lik ayakkabılar da satışa sunulacak.

        Yüzde 70'e varan indirimlerle alışverişseverlerin yüzünü güldürecek İstanbul Markalar Çadırı, Sancaktepe Belediyesinin organizasyonuyla Sancaktepe'de 15 Temmuz Stadı Otoparkı'nda açılacak. Birbirinden büyük markaların bir araya geldiği çadırda montlardan terliklere, ayakkabılardan giyime kadar binlerce ürün satılacak. 3 Şubat Cuma günü açılacak olan çadırda açılışa özel 1 TL'lik ayakkabılar İstanbulluların yüzünü güldürecek.

        Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'in ve Sancaktepe futbol takımının oyuncularının katılacağı açılışa halkın yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Sancaktepe Belediyesinin Sevgi Mağazası standından da satış gerçekleştirilecek ve çadırın gelirinin belirli bir kısmı Sancaktepe Spor'a bağışlanacak. 3 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan çadırda 23 marka yer alacak.

        Sürpriz hediye ve kampanyalarında düzenleneceği çadır 1 ay açık kalacak.

        (HB-SÜ-HA-Y)

        02.02.2017 13:06:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler