Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bulvar ve caddelerdeki tuzlama çalışması devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Kent merkezinde karla kaplanan yolları temizleyen Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, ana arterler ve caddelerdeki tuzlama çalışmasını aralıksız sürdürüyor.

        Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla'nın talimatıyla oluşturan kriz masası ekiplerinin, kent genelinde etkili olan kar yağışı ve buzlanmaya karşı başlattığı çalışmalar aralıksız devam ediyor. Kent merkezindeki bulvar ve caddeleri kardan temizleyen Büyükşehir ekipleri, gece boyuncu buzlanmaya karşı tuzlama çalışması yaptı. Tuzlama araçlarıyla Yenişehir ilçesi Ekinciler ve Gevran Caddesi, Kayapınar ilçesi 75metre yol, Diclekent ve Selahattin Eyyubi Bulvarı, Bağlar ilçesi Yeniköy Mezarlık Yolu başta olmak üzere kentteki tüm bulvar ve caddeler, buzlanmaya karşı tuzlandı. Ekipler, ayrıca yollarda oluşan buzlanmaya karşı buz çözücü solüsyon kullandı.

        Aralıksız yürütülen çalışmalar sonucu kent merkezindeki trafik akışında her hangi bir aksama yaşanmazken, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin kent genelinde karla mücadelesi devam ediyor.

        (İHA-MP-Y)

        02.02.2017 13:29:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler