Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Özdemir'den taziye mesajı

        (Fotoğraflı)

        Sertaç Özdemir

        ZONGULDAK (İHA) - AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin'in geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hayatını kaybetmesi sonucu taziye masajı gönderdi.

        Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden AK Parti'li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin için taziye mesajı gönderen AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir'in mesajı şöyle;

        "Can dostum, kardeşim, arkadaşım, Belediye başkanım Ertan Şahin'i kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyim. Kardeşim mekanın cennet olsun, inşallah Peygamber efendimize de komşu olursun. Kozlu seni hiç unutmayacak. Dik duruşun, karalılığın azmin ve Kozlu'muza vermiş olduğun hizmetler kattığın değerler asla unutulmayacak. Sen Ak Parti'mizin bir neferiydin. Parti ile ilgili ne program varsa hemen koşardın bende bir şeyler yapayım diye çırpınırdın.Can dostum bizlere hakkını helal et. Bizimde sana hakkımız varsa helal olsun. Canım kardeşim emanetlerine her daim sahip çıkacağız, şahsım ve teşkilatım adına ailene, eşine, çocuklarına ve bütün sevdiklerine başsağlığı dilerim."

        (SÖ-SÖ-Y)

        02.02.2017 17:59:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler