Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Babaş Umre kafilesini uğurladı

        (Fotoğraflı)

        Vedat Yunus İkizoğlu

        KASTAMONU (İHA) - Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, İl Müftülüğü tarafından düzenlenen umre kafilesini Kastamonu Havalimanından kutsal topraklara uğurlandı.

        Kastamonu İl Müftülüğü Hac ve Umre İşleri Şube Müdürlüğü bünyesinde 380 kişilik umre kafilesi, umre görevini yerine getirmek üzere kutsal topraklara dualarla uğurlandı. Kastamonu Havalimanında toplanan kafile, burada okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerin ardından dualar eşliğinde kutsal topraklara uğurlandı.

        38 kişilik umre kafilesini, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş ile AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Ahmet Namlı, Kastamonu Havalimanı Müdürü Mustafa Konca ve Ulaştırma Memur-Sen Kastamonu Şube Başkanı Metin Tiryaki uğurladı.

        (Vİ-AY)

        07.02.2017 14:47:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler