Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Asfalt öncesi temel çalışması başladı

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç'ın Gelenbe ile Hacet Mahallesi arasındaki 20 kilometrelik yolda asfalt öncesi temel çalışması başlattı.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2017 yılında da asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Kırkağaç'ın Gelenbe ile Hacet Mahallesi arasındaki 20 kilometrelik yolda asfalt öncesi temel çalışması başlattı. Devam eden çalışmayı Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman da yerinde inceledi.

        Yapılan çalışma hakkında bilgiler veren Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman, "Gelenbe ile Hacet Mahallemizi birbirine bağlayan 20 kilometrelik yolda asfalt öncesinde temel çalışmasına başladık. Kırkağaç'ın mahalleleri Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'le birlikte gelişmeye ve değişmeye devam ediyor. Vatandaşlarımız çalışmalar tamamlandığında hem konforlu hem de güvenli bir yola kavuşmuş olacaklar. Hayırlı olsun" dedi.

        (SC-Y)

        08.02.2017 10:27:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler