Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beşir Derneği'nden depremzedelere yardım

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Uçmaz

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde meydana gelen deprem sonrasında Beşir Derneği afetzedelere yardım malzemesi dağıttı.

        Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ile koordineli çalışan Beşir Derneği, gıda ve giyim malzemesi dağıttı. Yapılan yardım çalışması hakkında bilgi veren Çanakkale Beşir Derneği Başkanı Sebahattin Demirci, "Bölgede meydana gelen deprem sonrası mağdur vatandaşlar olduğu bilgisini aldık. Hemen deprem bölgesine intikal ederek yardım malzemesi dağıttık. Depremzede vatandaşlarımıza battaniye, kaban, mont, kadın giyim, çocuk giyim, meşrubat ve gıda yardımlarımız oldu. Çalışmalarımız bölgeden gelen talepler doğrultusunda devam edecek" dedi.

        Beşir Derneği üyeleri, çadırları dolaşarak depremzedelere yardım malzemesi dağıttı.

        (UYC-MŞ)

        08.02.2017 12:40:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler