Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "Kamu Hizmet Sunumun Gelişiyor" teknik destek eğitimi sertifika töreni yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Emrah Elmas

        BALIKESİR (İHA) - Edremit Kaymakamlığı tarafından kamu kurum ve kuruluşlarının hizmet kapasitesinin geliştirilmesi, vatandaş memnuniyetin artırılmasına yönelik hazırlanan projesi olan "Kamu Hizmet Sunumu Gelişiyor" Belge Yönetimi, Bilgi Disiplini, Bilgi İşlem Destekli İş Süreç Analizi Yönetimi Eğitimi başarıyla tamamlandı.

        Kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan ve hedef grup olarak belirlenen 40 katılımcıya verilen; ilçemizdeki kamu hizmet sunumunun geliştirilmesine yönelik düzenlenen teknik destek eğitimi; 5 gün boyunca, günde 6 saat olmak üzere toplamda 30 saat olarak verildi.

        "Kamu Hizmet Sunumu Gelişiyor" Teknik Destek Eğitiminin sertifika törenine İlçe Kaymakamı Ali Sırmalı katıldı. Teknik destek eğitimini başarıyla tamamlayan 40 katılımcı sertifikalarını Kaymakam Ali Sırmalı'nın elinden aldı.

        Sertifika töreninde konuşan Kaymakam Ali Sırmalı "Kalkınma Ajansı tarafından 2016 Teknik Destek Programı kapsamında desteklenen iki projemizden biri olan "Kamu Hizmet Sunumu Gelişiyor" Belge Yönetimi, Bilgi Disiplini, Bilgi İşlem Destekli İş Süreç Analizi Yönetimi Eğitimi ilçemizde görev yapan kamu kurum ve kuruluşlarının personeline yönelik olarak düzenlenmiştir. Kalkınma Ajansının desteklediği bu eğitimle ilçemizde kamu kurum ve kuruluşlarının hizmet kapasitesinin ve kalitesinin geliştirilmesi, vatandaş memnuniyetinin artırılmasına katkı sağlayacaktır." dedi

        Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı: "Eğitimlerin gerçekleşmesinde iki toplantı salonunu da açarak bize ev sahipliği yapan Hattuşa Termal Otel çalışanlarının ilgisine ve Hattuşa Termal Otel Genel Müdürü Fırat Kaya'ya teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca eğitimlerimizin gerçekleşmesini sağlayan eğitmenlerimiz İrem Şenses Sezer ve Hamza Kocatepe'ye teşekkürlerimiz sunuyorum." dedi

        Kaymakam Ali sırmalı tarafından Genel Müdür Fırat Kaya'ya ve eğitmenlere çiçek takdim edilmesinden sonra fotoğraf çekilmesinin ardından tören son buldu.

        (EME)

        13.02.2017 13:23:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler