Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Karaçoban küçük Kerem'i ağırladı

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, mahalle ziyaretinde tanışıp sohbet ettiği 10 yaşındaki Kerem Kırcan'ı makamında ağırladı. Başkan Karaçoban, Kerem'e tablet hediye etti.

        Manisa'nın Alaşehir ilçesinde Yıldırım Beyazıt İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Kerem Kırcan, gerçekleştirdiği mahalle ziyaretinde kendisini makamına davet eden Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban'ı ziyaret etti. Küçük Kerem'i kapıda karşılayarak kendisine uzun süre sarılan Başkan Karaçoban, mahalle ziyareti sırasında karşılaştığı Kerem ile girdiği neşeli diyaloğu makamında da devam ettirdi. Kerem'i makamında ağırlamaktan dolayı mutluluğunu ifade eden Başkan Karaçoban, Kerem'e derslerinde başarılar diledi. Çocukların geleceğimiz açısından çok önemli olduğunu kaydeden Başkan Karaçoban, "Bizden sonra bu görevleri sizler üstleneceksiniz. O yüzden bu işleri kimler yapıyorsa onlarla tanışmak zorundasınız. İnşallah bizden sonra da sizler bu işleri uçuracaksınız. Bu yüzden çok okuyup, çok çalışmanız lazım." dedi.

        Mahallelerini ziyaret eden Başkan Karaçoban'a iade-i ziyarette bulunmak için geldiğini kaydeden Kerem Kırcan ise Başkan Karaçoban'ı çok sevdiğini ifade ederek, ilçelerine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti. Ziyaret sonunda Başkan Karaçoban, küçük Kerem'e tablet ve kendisi için özel hazırlanmış bardak hediye etti.

        (ÖND-Y)

        13.02.2017 14:59:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler