Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Marmaraereğlisi'ne doğalgaz müjdesi

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Çorlu Doğalgaz Dağıtım A.Ş. (ÇORDAŞ) Genel Koordinatörü Yaşar Çıkış beraberindekiler ile birlikte, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan'ı makamından ziyaret ederek, ilçeye doğalgazın yakında bağlanacağının müjdesini verdi.

        ÇORDAŞ Genel Koordinatörü Yaşar Çıkış, Genel Müdür Rıza Temizkan, Proje Müdürü Mansur Shahrashoub, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan'ı makamından ziyaret etti.

        Yaşar Çıkış, Ziyarette Marmaraereğlisi'nde doğalgaz çalışmasının sonuna gelindiğini, Botaş ile anlaşmanın yapıldığını ve çok kısa bir zaman içerisinde aboneliklerin tamamlanacağını ve gazın yanacağı müjdesini verdi.

        Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan'a ayrıca teşekkürlerini ileten Çordaş Yönetim Kurulu yıllarca sürecek olan gaz projesinin İbrahim Uyan sayesinde, planlanan süreden çok daha kısa bir zamanda tamamladıklarını belirtti.

        Marmarereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan da toplantıda bugüne kadar ilçede, kanalizasyon, elektrik ve su gibi birçok altyapı çalışmasında bulunulduğunu ve Marmaraereğlisi için bir milat olan doğalgaz projesinin vatandaşa sunulması ile birlikte ilk yapılan hizmetlere bir yenisini daha eklediklerini belirterek, "Marmaraereğlisi için yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Devam edecek olan hizmetlerimiz ile halkımızın sağlığı ve yaşam kalitesi her zaman önceliğimiz olmuştur ve olmaya devam edecektir" dedi.

        (YG-BA-Y)

        13.02.2017 17:22:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler