Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Miniklerden ışıl ışıl fenerler

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Forum Bornova'nın birbirinden eğlenceli etkinliklerle dolu otobüsü ForumBüs'te minikler, şubat ayı boyunca her hafta sonu ışıl ışıl fenerler yapıyor.

        Forum Bornova'nın etkinlik otobüsü ForumBüs'te, eğlence tüm hızıyla devam ediyor. Çocukların yoğun ilgi gösterdikleri etkinliklerde onlara renkli anlar yaşatan ForumBüs, her hafta sonu çocuklarla buluşarak keyifli dakikalar yaşatıyor. Her anı renk ve eğlence dolu olan ForumBüs'te minikler, fener yapım atölyesi ile kendi zevklerine göre çizimler yapıp, istedikleri renk ve desenlerde boyuyor ve kendi fenerlerini kendileri yapıyor. Çocuklar yine bu hafta sonu da hayal güçlerini kullanarak rengarenk fenerler hazırlayıp, arkadaşlarıyla birlikte sosyalleşme imkanı buldu. Şubat ayı boyunca her hafta sonu devam edecek atölye çalışmalarınını, 14.00-18.00 saatleri arasında her saat başı gerçekleştirileceği kaydedildi.

        (HG-Y)

        14.02.2017 16:16:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler