Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Can: "MHP ülkemizin sigortasıdır"

        (Fotoğraflı)

        Ersoy Yalçın

        MERSİN (İHA) - Mersin'in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can, MHP Mersin İl Başkanlığı'na atanan Atsız Afşin Yılmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

        Belediye başkan yardımcıları ve danışmanı ile birlikte Mersin İl Teşkilatını ziyaret eden Başkan Can, MHP'nin ülkenin sigortası olduğunu söyledi. Can, "MHP, ülkemizin ve milletimizin sigortasıdır, politikaları ile hep haklı çıkmıştır. Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin işaret ettiği düsturlar doğrultusunda önce ülkem sonra partim sonrada ben diyerek çalışmalarımızı yürüteceğiz. Aldığınız bu kutsal görevde siz ve bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" dedi.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Atsız Afşin Yılmaz, çok önemli bir süreçte göreve geçtiklerini söyledi. Yılmaz, "Ülkücü hareket, büyük bir dava hareketidir. Hareketin lideri ne derse onu yaparız. Hiçbir zaman Sayın Genel Başkanımızın takdir ettiğini sorgulamadım, sorgulamam. Başkanlığımızdaki yönetim değişikliği, kan değişimi değil, birer nöbet değişimidir. Çünkü, yönetimin dışında olan da, yönetimde görev alan da, hepimiz aynı davaya hizmet ediyoruz. Partimizin her zaman iddialı olduğu Mersin'de devralınan bayrağın daha yukarılara çıkarılacağına yürekten inanıyorum. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

        Samimi ve sıcak bir ortamda geçen sohbetlerin ardından Belediye Başkanı Şevket Can, Yılmaz'a ziyaretin anısına Kutalmışoğlu Süleymanşah maketini hediye etti.

        Başkan Can'dan Kadın Kollarına ziyaret

        Belediye Başkanı Şevket Can, MHP Mersin İl Teşkilatının ardından Kadın Kollarını ziyaret etti. Kadın Kolları Başkanı Dilek Uslu Var ve yönetimi ile bir süre sohbet eden Başkan Can, başarılar diledi. Başkan Can, Kadın Kolları Başkanı Var'a Nusret Mayın Gemisi tablosu hediye etti.

        Mersin'deki ziyaretlerinin ardından MHP Tarsus İlçe Teşkilatını ziyaret eden Belediye Başkanı Şevket Can, ilçe teşkilatının haftalık olağan toplantısına katıldı.

        Çok önemli bir süreçten geçtiklerini belirten Başkan Can, kırmadan, dökmeden, bir ve beraber olarak bu süreci atlatacaklarını söyledi.

        (ERY-Y)

        15.02.2017 10:41:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler