Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tarihi konakta haftanın 2 günü masal saati var

        (Fotoğraflı)

        Kaan Kızıl

        KOCAELİ (İHA) - İzmit Belediyesi Çocuk Hakları Masası tarafından düzenlenen masal saati etkinliği miniklerin büyük ilgisini çekiyor.

        İzmit Belediyesi tarafından çocuklar için yapılan masal saati etkinliği büyük ilgi görüyor. Sömestr tatilinin ardından Saatçi Ali Efendi Konağı'nda yeniden başlayan etkinlik, haftanın Salı ve Perşembe günlerinde düzenleniyor. Ana sınıfı öğrencilerine yönelik masal saatinin tarihi konakta yapılması etkinliğe ayrı bir hava katıyor. Buram buram tarih kokan Saatçi Ali Efendi Konağı'ndaki etkinlikte Nuh Çimento İlkokulu ve Kılıç Arslan İlkokulu anasınıfı öğrencileri çeşit çeşit masal dinlemenin keyfini yaşadılar.

        Etkinlik boyunca oldukça eğlenen miniklere masal saati dergisi de hediye edildi. Masal Saati etkinliğinin okullar kapanıncaya kadar devam edeceği bildirildi.

        (KK-İÇ)

        15.02.2017 11:14:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler