Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Rektör Remzi Gören: Kütahya'nın gelişmesini katkı sağlıyoruz

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) heyeti, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören'i makamında ziyaret etti.

        KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ve KUTSO Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı ziyarette, babasının vefatından dolayı, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören'e başsağlığı dilekleri sunuldu.

        Rektör Gören, ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirerek, KUTSO heyetine teşekkür etti. Ziyarette ayrıca, DPÜ'nün akademik kadrosu ve öğrenciler açısından cazip konuma getirilmesine yönelik yapılan faaliyetler ve planlamalar hakkında bilgi paylaştı.

        DPÜ Rektörü Remzi Gören de, üniversitenin, Kütahya'nın geliştirilmesi ve iyileştirilmesine ilişkin çalışmalarda, kurum ve kuruluşların iletişim ve işbirliğinin önemli olduğuna işaret etti. (EFE)

        20.02.2017 11:05:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler