Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Selçuklu hayvanseverden Kedi Evi projesi

        (Fotoğraflı)

        Nilüfer Öztürk Silay

        İZMİR (İHA) - Selçuklu hayvansever Ali Tankaş, sosyal paylaşım sayfasında "Kedi Evi" projesi başlattı. Projeye ilk destek Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu'dan geldi. Yolcu, "Bu konuda bize ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız" dedi.

        Uzun süreden beri sosyal paylaşım sayfasından sokak hayvanlarına sahip çıkılması ve özellikle kış aylarında sokaktaki kedilerin barınması konusunda paylaşımlar yapan ve bu konuda hayvanseverlerden destek beklediğini duyuran genç Selçuklu hayvansever Ali Tankaş, bu çağrısına cevap alamayınca projeyi kendi başlattı. "Kedi Evi" projesi için gerekli izinlerin alındığını ve yer tespitinin yapıldığını duyuran Tankaş, müjdeli haberi yine sosyal paylaşım sayfasından duyurdu. Projeye ilk destek Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu'dan geldi. Yolcu, bu konuda ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

        (NÖS-CA)

        21.02.2017 13:59:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler