Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'a ziyaret

        (Fotoğraflı)

        KİLİS (İHA) - Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara ile AK Parti Kilis milletvekili Mustafa Hilmi Dülger, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'i ziyaret ziyaret ederek, Kilis'in sorunlarını görüştü.

        Belediye Başkanı Hasan Kara, Milletvekili Mustafa Hilmi Dülger ile birlikte Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ı ziyaret etti. Ziyaret hakkında bilgi veren Kara, "KOSGEB 'ten esnafımıza faizsiz kredi verilmesi, gerekse Başbakanımız Binali Yıldırım'a Kilis'e vermiş olduğu 6. Bölge müjdesi konusunda desteklerinden dolayı şükranlarımızı ilettik. Kalkınma Bakanımız Lütfü Elvan ise 6. Bölge konusunun Bakanlar Kurulunda görüşülerek imzalandığını ve Başbakanımız Yıldırım'ın onayında olduğunu olduğunu söyleyerek, yakında yayınlanacağı müjdesini verdi. Bakanımıza verdiği ve vereceği destekler için Kilis halkı adına teşekkür ediyoruz" dedi.

        (MAD-SD-Y)

        22.02.2017 09:24:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler