Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla Valisi Amir Çiçek'ten yeni Milas Kaymakamı Arslan'a ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Çağrı Purma

        MUĞLA (İHA) - Muğla Valisi Amir Çiçek 1 Aralık 2016 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe giren Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Milas Kaymakamı olarak atanan Kaymakam Eren Arslan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

        Milas hükümet konağı kaymakamlık makamında yapılan ziyarette vatandaş odaklı hizmet anlayışının önemini vurgulayan Vali Çiçek, "Bizler vatandaşımızın hizmetkârıyız. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın ilkesiyle, ortak akıl ve kolektif hareketle vatandaş odaklı çalışıyoruz. Üretimi, ticareti, istihdamı, ihracatı artırmaya yönelik faaliyetleri destekleyerek, teşvik ederek, gerekiyorsa öncülük ederek ekonomiyi daha iyi yerlere getirmeliyiz. Eğitim, sağlık, ulaşım, enerji, spor gibi hizmet alanlarında vatandaşlarımızın memnuniyetini artırmaya yönelik çalışmaları kesintisiz sürdürmeliyiz Bundan sonra, daha da çok çalışacağız. Tüm bu duygu ve düşüncelerle kaymakamımıza hayırlı olsun diyor, görevinde başarılar diliyorum" dedi.

        (ÇP-MB-Y)

        22.02.2017 13:55:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler