Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaya sansarı koruma altına alındı

        (Fotoğraflı)

        Ercan Tunç

        IĞDIR (İHA) - Iğdır Üniversitesi Suveren Kampüsü etrafında bulunan kaya sansarı koruma altına alındı.

        Iğdır Üniversitesi görevlilerince bulunduğu yerden alınan kaya sansarı, Orman ve Su İşleri Iğdır İl Şube Müdürlüğüne teslim edildi. Konu ile ilgili açıklama yapan Iğdır Orman ve Su İşleri Şube Müdürü Mete Türkoğlu, "Yapılan muayenede gayet sağlıklı olduğu, doğaya dönmesi için herhangi bir sıkıntısının olmadığı anlaşılan kaya sansarı, uygun bir ortama alınarak karnı doyuruldu" dedi.

        Memeliler sınıfından etçil olan kaya sansarının, kedilere benzer uzun ve ince bir vücudunun olduğunu ifade eden Türkoğlu, "Kaya sansarı, sabaha kadar misafir edildikten sonra alındığı ortama geri bırakılacaktır. Doğal hayata katkılarından dolayı Bayram Tokkaya, Ali Ekber Aydemir ve Serkan Yılmaz'a teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

        (ET-ATL-SÜ-Y)

        26.02.2017 15:03:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Iğdır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Iğdır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler