Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Avcı Eğitimi Kursu'na kayıtlar devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Kaner Akaner

        KIRKLARELİ (İHA) - Lüleburgaz Gündoğu Mahallesi Avcılar Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Sercan Sayın, avcılık yapmak için gerekli olan "Avcı Eğitimi Kursu" kayıtlarının devam ettiğini kaydetti.

        Gündoğu Mahallesi Avcılar Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Sayın, kaçak avcılık yapmanın çok büyük cezaları olduğunu söyledi. Kurs hakkında bilgi veren Sayın, "Belgeli avcılık yapmak için Avcı Eğitimi Kursu'nu tamamlamak gerekiyor. Kaçak avcılık yapmak hem suç hem de çok büyük cezaları var. Kurs 6-7 gün arasında değişiyor. Avcı Eğitimi Kursu, Halk Eğitim Merkezi'nde yapılıyor. Kurs kayıtları devam ediyor. Bilinçli avcılık yapmak çok önemli. Kursa kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlarımız derneğimize gelip detaylı bilgi alabilirler" şeklinde konuştu.

        (KA-SO-Y)

        27.02.2017 10:08:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler