Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Et ve et ürünleri işletmecilerine yönelik bilgilendirme toplantısı

        (Fotoğraflı)

        KIRKLARELİ (İHA) - Kırklareli'nde faaliyet gösteren et ve et ürünleri işletmecileri ve sorumlu yöneticilerine yönelik, 5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu kapsamında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

        Kırklareli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıda, Gıda ve Yem Şube Müdürü Funda Eylem Özel ve Gıda Mühendisi Taner Akcakaya, işletmecilere işletmelerin taşıması gereken asgari teknik, hijyenik koşullar ve özellikleri, kişisel hijyen ve HACCP gibi konularda sunumlar eşliğinde bilgiler verildi.

        Toplantıda ayrıca, İşletme denetimlerinde karşılaşılan eksiklikler ile Et ve Et Tebliği ve Etiketleme Yönetmeliği hakkında işletme yöneticilerine ve sorumlularına bilgilendirme yapıldı.

        (KA-MEF-Y)

        28.02.2017 09:38:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler