Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzurum'da 15 Temmuz şehit ve gazileri için kermes

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Erzurum'da Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından 15 Temmuz şehitleri ve gazileri yararına kermes düzenlendi.

        Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen kermesin açılışına Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu'nun eşi Nilgün Azizoğlu, Yakutiye Kaymakamı Ahmet Helvacı, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çelik'in eşi Nadire Çelik, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan'ın eşi Zehra Aslan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Cemil ilbaş, Yakutiye İlçe Milli eğitim Müdürü Zinnur Şimşek, okul müdürleri, 15 Temmuz gazileri ve çok sayıda davetli katıldı.

        Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İstek Bulut, gazetecilere yaptığı açıklamada, kermesin okul öğretmenleri, öğrencileri ve velilerinin işbirliğiyle açıldığını ifade etti.

        15 Temmuz ruhunun unutulmaması için kermes düzenlediklerini belirten Bulut, "15 Temmuz ruhunu unutturmamak için böylesine önemli bir kermes düzenledik. Bu bilinci canlı tutmamız lazım. Otak gelecek şuuru arzusu böyle oluşuyor. Çocuklarımızın bu düşünce içerisinde olmaları bizin için büyük önem arz etmektedir. Kermesimizden elde ettiğimiz gelirleri Ziraat Bankası aracılığıyla şehit yakınları ve gazilerimize ulaştıracağız" dedi.

        Kermeste el sanatları ürünler ve yöresel yemekler satışa sunuldu.

        (ÖB-ÖB-Y)

        28.02.2017 13:28:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler