Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez'de köy yollarına bakım yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Kaan Kızıl

        KOCAELİ (İHA) - Körfez Belediyesi ilçenin üst kısımlarında yer alan ve kış koşullarında yıpranan köy yollarını onararak, parke bordür çalışması gerçekleştirdi.

        Körfez Belediyesi ekipleri şehir merkezinde olduğu gibi Körfez'in üst kısımlarında yer alan ve yoğun kış şartları nedeniyle yıpranan köy yollarında onarım çalışması yaptı. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler belirli çalışma periyodu çerçevesinde Naip Köyünde parke bordür ve yol onarım çalışması yaptı.

        Özellikle kar yağışı sonrası hasar gören köy yollarında parke ve bordür çalışması gerçekleştirildi. Ekipler köylere yönelik çalışmaların belirli periyotlar halinde devam ettiğini aktardı. Vatandaşlar ise yapılan çalışma nedeniyle Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.

        (KK-RFK-Y)

        28.02.2017 16:48:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler