Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Dündar, ikinci kez muhtarlarla bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        M. Emin Arvas

        VAN (İHA) - Van'ın Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dündar, mahalle muhtarları ve ilçe kurum amirleri ile ikinci kez bir araya geldi.

        Sosyal Hizmet Merkezi gösteri salonunda yapılan toplantıya 70 mahalle muhtarının yanı sıra 16 kamu kurum amiri ve Vaski Genel Müdür Yardımcısı Emre Eşme katıldı. Burada bir konuşma yapan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, "Ben sizleri mesai arkadaşlarımdan ayrı tutmuyorum. Sizler seçilmiş muhtarlarımızsınız. Muhtarlar seçildikten sonra herkesin muhtarı oluyor. Asıl olan vatandaşın sorununu çözmek olmalıdır. Sizler mahallelerinizde vatandaşa yardımcı olacaksınız. Biz de sizlere yardımcı olacağız. Amacımız vatandaşa hizmet etmek olmalıdır. Burada eksiklikler noktasında gerekli notlarımızı aldık. Gerekli çalışmaları yaparak eksiklerin giderilmesi için mücadele vereceğiz. Amacımız daima vatandaşımıza hizmetlerinin en güzelini ulaştırmaktır. Devletimizin tüm kurumları vatandaşımızın hizmetindedir. İmkanlar çerçevesinde ayda bir toplanarak ilçemizin sorunları hakkında konuşacağız'' dedi.

        Toplantı, kaymakamlık tarafından verilen yemekle sona erdi.

        (EKİP-ŞAK-Y)

        02.03.2017 10:45:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler