Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alibeyoğlu'ndan Bayrampaşa Belediyesine ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Gürkan Olcay

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, İstanbul Bayrampaşa Belediyesini ziyaret etti.

        Ziyaret kapsamında Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner ile bir araya gelen Ufuk Özen Alibeyoğlu, belediye olarak yapacakları projeler hakkında bilgiler verdi. Sohbet havasında gerçekleşen nezaket ziyaretinde belediye olarak ilçenin ihtiyacı olan projeleri Bayrampaşa Belediyesinin desteği ile hayata geçireceklerini belirten Alibeyoğlu, "Bu kapsamda bir takım ziyaretler gerçekleştirdik. Bayrampaşa Belediyesi ile kardeş belediye olmamız, bizleri son derece mutlu etti. İki kardeş belediye olarak birçok ortak projeye imza atacağımıza inanıyorum. Başkan Aydıner ve ekibine misafirperverlikleri ve vermiş oldukları proje bilgileri için teşekkür ediyorum" dedi.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner ise, "Belediyemizle kardeş ilan edilen Güroymak'ın yeniden imar edilmesi noktasında, ilçemizde hayata geçirdiğimiz projelerimiz hakkında Güroymak Belediyesine kayyum olarak atanan ve ziyaretimize gelen Sayın Ufuk Özen Alibeyoğlu'na ve ekibine bilgi verdik. Terörün yaktığı ve yıktığı şehirler inşallah atanan kayyumlar ve örnek projeler ile yeniden hayat bulacak" diye konuştu.

        Konuşmaların ardından karşılıklı hediye takdimi yapıldı. Ziyarette Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Gemici, Ahmet Kumbasar, Gökhan Balekoğlu, Yalçın Sırakaya ile Naser Şimşek de hazır bulundu.

        (GO-MSA-Y)

        06.03.2017 09:30:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler