Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        200 çocuk Taypark'da eğlendi

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Çocukların sosyal gelişimi için projeler üreten Karşıyaka Belediyesi, Örnekköy, Zübeyde Hanım ve Cumhuriyet mahallelerinden yaklaşık 200 çocuğu Taypark'ta ağırladı. Hafta sonunu can dostlarla, stresten uzak geçiren Karşıyakalı çocuklar gönüllerince eğlenme fırsatı yakaladı.

        Karşıyaka Belediyesinin hayırseverlerin desteği ile gerçekleştirdiği organizasyonda yaklaşık 200 öğrenci Taypark'ta buluştu. Parktaki hayvanlarla oynama ve stres atma fırsatı yakalayan çocuklara hamburger ikram edildi. Örnekköy, Zübeyde Hanım ve Cumhuriyet mahalleleri ile başlayan etkinliğin, diğer mahallelerdeki çocukların katılımıyla da sürdürüleceği belirtildi. Oyun parkının ve güzel havanın tadını çıkartan çocuklar, Karşıyaka Belediyesine teşekkür etti.

        (HG-Y)

        06.03.2017 11:09:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler