Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Çalık, berber esnafı ile buluştu

        (Fotoğraflı)

        Sedat Temel

        ANTALYA (İHA)- Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, erkek berberi esnafı ile bir araya geldi. Berber esnafı "berberler toplantısında tıraş olunur" esprisi ile Başkan Çalık'ı sembolik olarak sakal tıraşı yaptı.

        Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, esnaf gurupları toplantısı kapsamında ilçede faaliyet gösteren erkek berberi esnafı ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, Serik ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Gülaydın, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Cesur ile yaklaşık 200 berber esnafı katıldı. Projeler ile hizmetlerini anlatan Başkan Çalık, erkek berberi esnafından en fazla kentsel dönüşüm projesine destek istedi. Çalık, "Tapu sorununu çözüyoruz. İçme suyu konusu davalıktı dava lehimize sonuçlandı. Hepsini bizzat ilgilenerek sonuçlanması için takip ettik. Üniversite ile ilgili çalışmalar ve desteklerimizi verdik. İnşallah öğrenci sayısı daha fazla arttığında en fazla da siz berber esnafına yarayacak. Çünkü öğrenciler tıraş olur saçını taratır kendisine bakar. İlçe merkezine de turist çekmek istiyoruz bu da sizin işinize yarayacak kazanacaksınız" dedi.

        Belek'teki 120 dönümlük ormanlık alana piknik alanı yapacaklarını açıklayan Çalık, "Serikliler ailecek faydalanacak. En çok ilçe merkezini yenilemek istiyoruz. Burada en fazla da kentsel dönüşüm projesine destek vermenizi bekliyorum. Böylece ilçe nüfusunu 150-200 binlere çıkarırsak bütün esnafımız sizler kazanacaksınız. Ben sizlerim mutlu olmanızı istiyorum."

        Yemek davetinin sonlarında Başkan Çalık berber esnafına işyerlerinde kullanması için ikişer adet havlu hediye etti. Bu arada berber esnafı Hasan Kara, "berberler toplantısında tıraş olunur" esprisi ile sürpriz yaparak Başkan Çalık'ı sembolik olarak sakal tıraşı yaptı.

        (ST-SÇ-Y)

        06.03.2017 12:20:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler