Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜ Hastanelerinde "Sosyal Komite" kuruldu

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Dicle Üniversitesi (DÜ) Hastaneleri bünyesinde, Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü adına sosyal ve kültürel faaliyetleri takip etmek ve düzenlemek amacıyla "Sosyal Komite kuruldu.

        Komitenin yıl boyunca bir dizi faaliyetler düzenleyeceğini belirten Komite Başkanı ve Hastaneler Başhemşiresi Rahime Atlı, "Bu komitemiz hastanedeki sosyal ve kültürel faaliyetleri yürütecek ve aynı zamanda hasta memnuniyetini artırmak için de büyük çaba sarf edecek.

        Ancak birlik ve beraberliğe de büyük önem veriyoruz. Çünkü birlik ve beraberlik olan yerde verimli hizmetler olur. Bundan hareketle personeller arasında iletişimi güçlendirmek, motivasyonu arttırmak, iş stresini azaltmak ve aidiyet hissini oluşturmak için sosyal ve kültürel aktiviteleri de düzenleyecek olan bu Sosyal Komite, hastanelerimizde ayaktan ve yatarak tedavi gören hastaların gerekli eksiklerinin ve ihtiyaçlarının belirlenmesi ve giderilmesi konusunda da çalışmalar yapacak" dedi.

        Sosyal Komite Başkanı Rahime Atlı, komitenin görev ve sorumluluklarını da şöyle açıkladı:

        "Hemşireleri iş dışında bir araya getirecek, birlik ve dayanışmayı pekiştirici düzenlemeler yapmak. Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü tarafından belirlenen kampanyaları yürütmek. Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğünce organize edilen seminer, söyleşi vs toplantılarda aktif görev almak. Sağlık çalışanları arasında iletişimi sağlamak ve sürdürmeye yönelik yürüyüş, gezi, tiyatro vs. etkinlikler planlayıp düzenlemek. Sağlık çalışanlarının kullanımı emeciyle mesleki ve diğer yayınları bir araya getirmek ve kütüphane oluşturulmasını sağlamak. Basınla iletişim kurmak. Faaliyetlerin basında duyurulmasını sağlamak."

        (İHA-MP-Y)

        07.03.2017 10:29:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler