Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Özgüven: "Ereğli'ye hizmet etmek isteyenin her zaman yanındayız"

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Organize Sanayi Bölgesini (OSB) ziyaret ederek ilçeye hizmet edenlerin her zaman yanında olduklarını söyledi.

        Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, OSB'de faaliyet gösteren Türkiye İhracatçılar Merkezi (TİM) tarafından toplamda 66 bin firma arasından yaptığı ihracatla ilk bine giren MESA Mobilyayı ziyaret etti. Yatırım yapmak isteyenleri ilçeye davet eden Başkan Özgüven, "MESA Mobilya'nın bu başarısından dolayı gurur duyduk. Bir Ereğli sevdalısı olarak Ereğli'de hizmet veren firmalarımızın başarısı bizleri çok mutlu ediyor ve geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor. MESA Mobilya gibi küçük ya da büyük çaplı iş yapan firmalarımızı takip ediyoruz ve elimizden geldiğince desteklemeye çalışıyoruz. Her alanda başarı elde edebilecek potansiyel ilçemizde mevcut. Şehrimize yatırım yapmak isteyen firmalarımızı Ereğlimize davet ediyoruz. Biz de Ereğli Belediyesi olarak yatırımcılara destek olmayı kendimize görev telakki ediyoruz. Çünkü yapılan her yatırım kentimizin kalibresini artıracak ve istihdam olanağı sağlayacaktır. Ereğli'ye hizmet bizim düsturumuzdur, hizmet etmek isteyenin de her zaman yanındayız" dedi.

        (İB-AH-Y)

        08.03.2017 10:45:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler