Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'Pazarcıklılar Büyük Buluşma Gecesi' hazırlıkları

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bozüyük Pazaryerililer Dernek Başkanı Ali Şahinoğlu'nun, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın'ı ziyaretinde 'Pazarcıklılar Büyük Buluşma Gecesi' hazırlıkları görüşüldü.

        Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Gürkan Taşkın'ın da katıldığı ziyarette, 2 Nisan 2017 günün Bozüyük'te gerçekleşecek 'Pazarcıklılar Büyük Buluşma' gecesi hakkında bilgi fikir alışverişinde bulundular. Geceye, Kültür ve Turizm Bakanı Bilecikli Prof. Dr. Nabi Avcı'nın programa katılacağını belirten Başkan Yalçın, "Birlik beraberlik ve dayanışma gecemiz hem bakanımız hem de Pazarcıklı hemşehrilerimizin katılımıyla inşallah çok güzel geçecek. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin. Hep birlikte başaracağız, Pazaryeri kazanacak" dedi.

        (CKT-MET-Y)

        08.03.2017 12:24:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler