Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sungurlu Belediyesi'nden Kadınlar Günü Programı

        (Fotoğraflı)

        Serkan Şansever

        ÇORUM (İHA) - Sungurlu Belediye'si tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle program düzenlendi.

        Mesire Kafede düzenlenen Dünya kadınlar günü programına Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'in eşi Vildan Şahiner ev sahipliği yapıldı.

        Etkinlikte bir konuşma yapan Vildan Şahiner, ''Kadın olmanın mana ve önemi üzerine bir kez daha düşünmek için eşşiz bir fırsat sunan anlam yüklü bir günün içindeyiz. Kadın elinin değdiği her yerde bir güzellik, göz nurunun olduğu ve emeğinin geçtiği her noktada bir derinlik bulunmaktadır. Kadınlarımız evinde anne, işyerinde çalışan, toplumda saygın bir fert olarak ülkemizin toplumsal birliği ve dirliğinin en büyük dayanağıdır. Gelecek nesillerin yetişmesinde yeri doldurulamayacak bir önemi olan ve sevgiyi, nezaketi, inceliği öğreten yine bizleriz. Toplumun birleştirici, yönlendirici ve koruyucu unsurları da bizleriz. Maalesef bizlerin hak ettiğimiz ilgiyi, desteği ve saygıyı gördüğümüz söylenemez. Sokak ortasında katledilen, töre ve gerici gelenekler arkasına saklanarak canice öldürülen genç kızlarımız yüreğimizi dağlıyor. Kadınalra uzanan bu kirli ellerin cezalandırılması ve en ağır cezaları alması en büyük dileğimizdir. Bizler belediye olarak kadınların hak ettiği değeri görmesi için çabalıyor, sizleri toplumsal yapının en büyük dayanağı olarak görüyoruz. Belediyemiz yaptığı ve ileride yapacağı çalışmalarla sizlerin en büyük destekçisi ve yardımcısı olmaya devam edecektir.

        ''dedi.

        Etkinlikte daha sonra Psikoloğ Dr. Oğuzhan Cevizci, programa katılan bayanlara 'Kadınların Toplumdaki Yeri ve Değeri' konulu konferans verdi.

        Programın devamında Sungurlu'nun sevilen sanatçıları Volkan Bayır ve Günay Sarı tarafından hazırlanan şarkılar eşliğinde eğlenen bayanlar neşeli anlar yaşadı. Program sonrası katılımcılara çekiliş ile çeşitli hediyeler verildi.

        (SŞ-BÖ)

        08.03.2017 19:13:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler