Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1-7 Mart Yeşilay Haftası

        (Fotoğraflı)

        Veysel Eşin

        MUŞ (İHA) - Muş'un Malazgirt ilçesindeki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, 1-7 Mart Yeşilay Haftası nedeniyle "Bağımlılıkla Mücadele Farkındalık" standı açıldı.

        Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Dinçer İbek, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri olarak topluma ve gençlere önemli mesajlar verebilmek, halkın bağımlılık konusunda bilinç ve farkındalık düzeyini arttırmak istediklerini söyledi. İbek, "Açılan stant ile zararlı alışkanlıklardan korunma yolları ve gençleri güvenli ve sağlıklı bir geleceğe taşıyabilmenin formüllerini içeren kitapçık, broşür ve dergiler dağıtılacak olması önemli. Çalışma kapsamında görev alan herkese teşekkür ederim" dedi.

        Açılan standı ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya ise, Yeşilay'ın bağımlılıkla mücadelede önemli görev yaptığını belirterek, standı ziyaret eden vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Öğrencilere bağımlılıklardan uzak durmasını nasihat eden Kaya, "Sizler ülkemizin geleceğisiniz. Başta alkol, sigara ve uyuşturucu olmak üzere teknolojik bağımlılıktan ve tüm zararlı alışkanlıklardan uzak durmalısınız" diye konuştu.

        Standı ziyaret edenlere bağımlılıklarla ilgili kitapçık ve broşür verilerek çeşitli hediyeler takdim edildi.

        (VE-MSA-Y)

        09.03.2017 09:32:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler