Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Dişli:

        - "Evrenköy'de hak sahipleri mağdur olmayacak"

        (Fotoğraflı)

        Burak Can Tokyürek

        SAKARYA (İHA) - Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, katıldığı AK Parti İl ve İlçe kadın kolları toplantısında Evrenköy mahallesi projesini anlattı.

        Kısa bir süre önce "Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı" ilan edilen Evrenköy mahallesi hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi. AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ak, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol ve Adapazarı Belediye Başkan Yardımcı Mustafa Deverenli'nin hazır bulunduğu toplantıda, Başkan Dişli Evrenköy mahallesinde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

        Evrenköy mahallesi ile alakalı sorunların 70 yıl öncesine dayandığını belirten Başkan Dişli, "Adapazarı Belediyesi olarak Evrenköy mahallesinde yapacağımız çalışmalar oldukça yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu noktada her zaman vurgu yaptığımız iki konu var; bunlardan birincisi hak sahiplerinin süreç içerisinde mağdur edilmemesidir. Diğer bir husus ise, gelecekte Evrenköy halkının yaşayabileceği kanuni problemlerin şimdiden önüne geçmektir" diye konuştu.

        (BCT-İÇ)

        09.03.2017 17:31:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler