Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malmüdürü Vural'dan Başkan Gürsoy'a ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Özcan Beşkardeş

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Adilcevaz Malmüdürü Umut Vural, Vergi Haftası dolayısıyla Belediye Başkanı Necati Gürsoy'u makamında ziyaret etti.

        Malmüdürü Umut Vural, 28. Vergi Haftası dolayısıyla personeliyle birlikte Başkan Gürsoy'u makamında ziyaret ederek, kendisine çiçek takdim etti.

        Belediye Başkanı Necati Gürsoy, vergi konusunda toplumun tüm kesimlerinin hassas davranması gerektiğini belirterek, "Bir ülkede vergi, devletin halka hizmet sunabilmesi ve toplumun kesimleri arasında gelir aktarımı yapabilmesi için gerekli kaynakları sağlanmasının mekanizmasıdır. Devletlerin kurulması ve varlıklarını sürdürebilmeleri için hayati önem taşıyan unsurların başında ekonomi gelmektedir. Güçlü ve bağımsız devlet ekonomilerinin temel kaynağı ise vergidir. Vergi vermek her vatandaşın en kutsal bir görevidir. Vatandaşın ödediği verginin hizmet olarak geri dönmesini beklemesi kadar doğal bir şey olamaz. Bizler de aldığımız vergilerle ilçemize yatırımlar yapmaktayız. Maliye çalışanlarımızın 28. Vergi Haftasını yürekten kutluyor ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" dedi.

        (MSA-Y)

        10.03.2017 16:14:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler