Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kurşunlu eski belediye binası restore edildi

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Büyükşehir statüsü ile birlikte mahalle statüsü kazanan Hekimhan ilçesine bağlı Kurşunlu Mahallesinin eski belediye binası, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edildi.

        Verilen bilgilere göre, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Kurşunlu Mahallesindeki iki eski binanın tadilatı yapıldı. 750 metre kare arsa üzerinde, 270 metre kare inşaat alanı, toplam 540 metre kare kapalı alana sahip tesis, tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi.

        Gerçekleştirilen tadilat çalışmaları kapsamında; dış cephe mantolaması, çatı tadilatı, iç mekanların sıva ve boyası, iç mekanların elektrik ve mekanik tesisatları, zemin döşemeleri, kapı-pencere denizlikleri, merdiven kaplamaları ve bina tretuvarı tamamen yenilendi.

        Büyükşehir Belediyesi tarafından tadilatı yapılarak hizmete hazır hale getirilen eski belediye binasının, çok amaçlı sosyal tesis olarak kullanılması planlanıyor.

        (BT-OE-Y)

        13.03.2017 12:48:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler