Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ünye Belediyesi, 100 kişi istihdam edecek

        (Fotoğraflı)

        Metin Akyürek

        ORDU (İHA) - Ünye Belediyesi, istihdam seferberliği kapsamında Ordu ili genelinde İŞKUR kanalıyla istihdam edilecek 2 bin 60 kişilik programdan 100 kişi istihdam ediyor.

        Ağırlıklı olarak Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde yer alacak 100 kişilik istihdam için ise 126 kişi başvuruda bulundu. 100 kişilik istihdam için çalışacak kişileri belirlemek amacı ile Ünye Belediyesi Meclis salonunda noter huzurunda kura çekimi yapıldı.

        Kura çekimi öncesi bir konuşma yapan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, "Mart-Eylül dönemi içerisinde Ordu ili genelinde 2 bin 60 kişi istihdam edilmiş olacak. Ünye Belediyesi de bu çerçevede yaz döneminde bünyesinde 100 kişi çalıştıracak. Ünyemizin nüfusu yaz mevsiminde 300 binleri buluyor ve temizliğe yönelik ihtiyaç artıyor. Bu nedenle işe başlayacak arkadaşlarımızı bu kapsam içerisinde değerlendireceğiz. 100 kişilik alım için 126 kişilik bir müracaat var. Bu nedenle bizlerle çalışacak arkadaşlarımızı noter huzurunda kura ile belirliyoruz. Ben işbaşı yapacak olanlara hayırlı olsun diyorum. Devletimiz bu tarz destekleri vermeye devam edecek" dedi.

        Daha sonra işe başlayacak olan ilk kişinin ismini Noter huzurunda Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar çekti. Ardından ismi çıkan her çalışan kendinden sonraki kişi için kura çekimini gerçekleştirdi.

        (MAK-SLH-Y)

        14.03.2017 15:36:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler