Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Taşçı: "Büyük Türkiye için evet"

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, referandum çalışmaları kapsamında Kurugökçe Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

        16 Nisan'da sandıktan büyük Türkiye için evet kararı çıkacağından emin olduğu belirten Taşçı, sadece bir sistemi değil, gelecek güçlü yarınların oylanacağını ifade etti. Kurugökçe Mahallesi'nde gerçekleşen toplantıda, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy, Kurugökçe Mahalle Muhtarı Ahmet Aksu da hazır bulundular.

        "Hayır"ı anlatırken evet diyenler

        Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi için Türkiye'nin en demokratik ve en güvenilir yöntem olan referandum ile halka gittiğinin altını önemle çizen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana sadece milletin dediğini yaptığını söyledi. Son sözün ve kararın sadece millet tarafından verildiği ortamda tek adamlıktan bahsedenlerin aslında kendilerinin tek adamlık sevdasında olduklarını halkın net bir şekilde gördüğünü belirten Taşçı, "AK Parti girdiği her seçimden vatandaşının büyük desteğiyle çıkmış bir partidir. AK Parti her zaman milletinin ne dediğini önemseyen bir partidir. AK Parti'de önemli olan kişiler değil, sadece ve sadece millettir. Ancak bugün karşımızda bırakın milletin ne dediğini anlamayı, neden hayır dediğini bilmeyen bir muhalefet lideri var. Millete neden hayır demesi gerektiğini anlatırken aslında kendisi evet diyen kafası karışmış bir zihniyet var" diye konuştu.

        "Gerçek yüzler ortaya çıkıyor"

        Gerçeklerin ve gerçek yüzlerini gizleyen hainliklerin er ya da geç ortaya çıkmak gibi bir alışkanlığı olduğunu belirten Taşçı, "Çok uzağa gitmeye gerek yok. 15 Temmuz sürecini daha yeni yaşadık. Hainler ve hainlerin kurduğu tuzağı birlikte gördük. Üzerine bombalar, üzerine tanklar, mermiler yağdırılan bir milletin dirilişini, haykırışını, yükselişini, cesaretini ve ferasetini hep beraber yaşadık. Bugün aynı güçler ancak bu sefer bu hainlerin arkasında ki perde arkası ülkelerinde gerçek yüzleri ortaya çıkmaya başladı. Türkiye'nin güçlenmesini istemeyenler, bu büyük milletten ne kadar korktuklarını da gösterdiler. Hollanda ve Almanya gibi sözde büyük ama özde ne kadar zayıf bir iradeye sahip olduklarını göstermiş oldular. Ne yaparsalar yapsınlar ne ülkemizi hedefinden ne de milletimizi kararından geri çeviremeyecekler" diye konuştu.

        (SAM-SLH-Y)

        14.03.2017 18:13:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler