Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun'un Salıpazarı ve Alaçam ilçelerinde CHP ve MHP'nin parti temsilcileri tarafından seçim sonuçlarına itiraz edildi.

        CHP Alaçam İlçe Başkanlığı, 16 bin 660 seçmenin oy kullandığı 95 sandıkta boş ve geçersiz oylarla ilgili ilçe seçim kuruluna yeniden sayım için dilekçe verdi.

        MHP Salıpazarı İlçe Başkanlığı da 14 bin 686 seçmenin oy kullandığı 69 sandıkta boş ve geçersiz oylarla ilgili ilçe seçim kuruluna yeniden sayım için dilekçe sundu.

        CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, Alaçam'da 95 sandıkta oyların yeniden sayılması için itirazda bulunduklarını söyledi.

        MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur da Salıpazarı'nda 69 sandıkta oyların yeniden sayılması için itiraz ettiklerini kaydetti.

        Özdağ ve Mucur, ilçe seçim kuruluna yaptıkları başvuruların değerlendirmeye alındığını ifade etti.

        Kesin olmayan sonuçlara göre Alaçam'da MHP adayı Ramazan Özdemir, Salıpazarı'nda ise Büyük Birlik Partisi adayı Refaettin Karaca seçimi kazanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler