Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hisarcık MYO'da 'Karadeniz Gecesi'

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Akçay

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Hisarcık Meslek Yüksek Okulu öğrencileri tarafından organize edilen Karadeniz Gecesinde müzik grubunun seslendirdiği parçalarla Karadeniz yöresine özgü horon oyununu oynayan gençler gönüllerince eğlendiler.

        Hisarcık Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinden Halil İbrahim Demir'in organize ettiği, ilçe esnafından Halil Koca'nın katkısıyla Meslek Yüksek Okulu Mehmet Ali Tahtalı Amfisinde gerçekleştirilen Karadeniz Gecesinde öğrencilerden oluşan müzik grubu seslendirdiği Karadeniz yöresine ait parçalarla öğrencilere müzik ziyafeti sundu. Daha sonra piste çıkan ve bitmek bilmeyen bir enerji ile Karadeniz yöresine özgü horon oyununu oynayan gençler gönüllerince eğlendiler.

        Etkinliği organize eden Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinden Halil İbrahim Demir, "Gerçekten güzel ve büyük bir etkinlik oldu. Programa yoğun ilgi gösteren öğrenci arkadaşlarıma unutamayacakları bir Karadeniz gecesi yaşatmanın mutluluğunu duyduk. Programa katkılarından dolayı ilçe esnafından Halil Koca'ya, Hisarcık Belediyesine, okul idaresine ve emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum." diye konuştu.

        Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin Karadeniz Gecesine, Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Vasfi Kahya, Öğretim görevlileri, Mesleki Yüksek Öğrenimi Destekleme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Var ile öğrenciler katıldı.(MA-EFE)

        15.03.2017 11:58:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler