Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başarılı ekiplerden Başkan Akkaya'ya ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Cemal Filiz

        KONYA (İHA) - Mersin'de yapılan Kulüplerarası Halk Oyunları Yarışmasında yıldızlar kategorisinde düzenlemeli dalda bölge birincisi olan Akşehir Atatürk Ortaokulu halk oyunları ekibi ve Konya'da gerçekleştirilen Futsal Şampiyonası'nda il ikincisi olan Akşehir Seyyid Mahmut Hayrani Anadolu Lisesi Futsal takımı ve okul idarecileri Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'yı ziyaret etti.

        Ziyarete, Akşehir Atatürk Ortaokulu Müdürü Murat Erdem, Okul Aile Birliği Başkanı Ayşe Güvendik, Okul Beden Eğitimi Öğretmeni Nigar Dural ile halk oyunu ekibi öğrencileri katıldı. Okulu Müdürü Erdem, Başkan Akkaya'ya katkılarından dolayı teşekkür ederken, bölge birincisi olarak 8 Nisan'da Denizli'de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılacaklarını söyledi. Akşehir'in her alanda şampiyonluklara ve başarılara imza attığının altını çizen Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya da, "Nasreddin Hoca'mızın torunları her gün yeni başarılara imza atarak bizlerin ve Akşehir'in gurur kaynağı oluyor. Ekibimizi ve değerli yöneticilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

        Futsal il ikincisi ekipten ziyaret

        Konya'da gerçekleştirilen Futsal Şampiyonası'nda il ikincisi olan Akşehir Seyyit Mahmut Hayrani Anadolu Lisesi futsal takımı ve okul idarecileri de, Belediye Başkanı Salih Akkaya'yı ziyaret ederek takımlarına verdikleri destek için teşekkür etti. Ziyarete, Okul Müdürü Mehti Aslanboğa, beden eğitimi öğretmeni Ali Kayfeci ile okul futsal takımı katıldı. Konya'daki yapılan yarışma hakkında bilgi veren okul müdürü Mehti Aslanboğa, 23 Mart'ta Burdur'da yapılacak bölge şampiyonasına katılacaklarını belirterek, Başkan Akkaya'ya verdiği tüm destek ve katkılar için teşekkür etti. Başkan Akkaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Akşehir'in hem spor alanında, hem de kültürel alandaki yarışmalarda başarı grafiğini her yıl daha da artırdığını, Akşehirli okulların başarılarıyla büyük gurur yaşadıklarını söyledi. Alınan başarı için hem öğrencileri hem de okul idarecilerini tebrik eden Başkan Akkaya, belediye olarak tüm okullara bu tür yarışmalardaki desteklerinin artarak devam edeceğinin altını çizdi.

        Öğrencilere çeşitli hediyeler takdim eden Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, başarılı takım ve okul idarecileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

        (CF-FM-Y)

        15.03.2017 15:37:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler