Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepeli sporcular, turnuvadan derecelerle döndü

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Kartepe Belediyesi Spor Kulübü sporcuları, Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvasından derecelerle döndü.

        Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvası için Türk Milli Takımına davet edilen Kartepeli sporcular, turnuvadan derecelerle döndü. Kartepe Belediyesi Spor Kulübü üyesi olan Aysima Hatice Kurt, Büşranur Sökmen ve Osman Kaya müsabakalar öncesi Milli Takım Kadrosuna çağrılırken, Büyük Bayanlar kategorisinde 61 kilogramda; Büşranur Sökmen 1'inci, Yıldız Bayanlar da 47 kilogramda Aysima Hatice Kurt 2'inci ve Büyük Erkekler 60 kilogramda Osman Kaya 2'inci oldu.

        Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvasından derece ile dönen sporcular ile gurur duyduğunu ifade eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Sporda, sanatta, bilimde , edebiyatta yetenekli ve başarılı gençlerimiz bize güven veriyor ve çalışma azmimizi arttırıyor. Her birini ve onları yetiştiren hocalarını yürekten kutluyor, yeni başarılar diliyorum" dedi.

        (İG-AY)

        16.03.2017 12:39:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler