Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrenciler, Ceyhun Yılmaz'la sosyal medyayı konuştu

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Fatih Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen etkinlikte radyo ve televizyon yapımcısı Ceyhun Yılmaz "Sosyal Medya Nasıl Kullanılmaz " isimli söyleşide öğrencilerle bir araya geldi.

        Fatih Belediyesi'nin katkılarıyla üniversite ve liselerde gerçekleştirdiği, radyo ve televizyon yapımcısı Ceyhun Yılmaz'ın "Sosyal Medya Nasıl Kullanılmaz " söyleşisi gerçekleştirildi.

        Öğrenciler tarafından büyük ilgi gören söyleşide, Ceyhun Yılmaz, sosyal medyanın insanlar tarafından hayatın vazgeçilmez bir parçası olduğunu, sosyal medya kullanımının yararını, zararını ve önümüzdeki yıllarda insanların nasıl olumsuzluklara maruz kalacağını keyifli bir şekilde anlattı.

        Ceyhun Yılmaz, "Sosyal medya, insan hayatının çok önemli bir bölümüne nüfuz ediyor ve her geçen gün sosyal medyada biraz daha fazla zaman geçiriyoruz. Gerekli işlerimizi çözmemiz dışında, interneti sadece sosyal medya için kullanıyorsak kendimizi kontrol etme zamanımız gelmiş demektir. Sabahları kalktığımızda ilk işimiz telefona bakmak oluyorsa herhangi bir yere gittiğimizde öncelikle şarj aletini istiyorsak ve her an wifi şifresi çekiyorsa canımız, tehlike çanları çalıyor demektir. Eğer bu durumlara açık bir bireyseniz, ülkemizde sosyal medyanın fazla kullanımıyla ilgili sağlık kuruluşlarından gerekli yardımı almalısınız ve bu yardımdan dolayı kendinizi kötü hissetmeyin" dedi.

        Söyleşinin sonunda öğrencilere sosyal medyayı takip ederken, gerçek hayatı kaçırmamaları yönünde tavsiyede bulunan Ceyhun Yılmaz, alkışlar eşliğinde uğurlandı.

        (HB-ÖK-Y)

        17.03.2017 11:15:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler