Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Celalettin Güvenç, valilik ve belediye başkanlığı yaptığı Şanlıurfa'da

        (Fotoğraflı)

        Şinasi İnan

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa eski valisi ve belediye başkanı, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç Karaköprü ilçesindeki evet bürosunu ziyaret etti.

        Şanlıurfa'da referandum seçim çalışmaları kapsamında Erdemliler Harekatı tarafından Karaköprü'de açılan evet bürosunu ziyaret eden Şanlıurfa eski valisi ve belediye başkanı, Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Şanlıurfalıların referandumun önemini bildiklerini belirtti. Büro ziyaretinde konuşan Celalettin Güvenç, Şanlıurfa kendisinin ikinci vatanı ikinci memleketi olduğunu söyleyerek Urfa'da bulunduğu için çok duygulandığını söyledi. Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya'nın babasının vefatı üzerine taziye ziyareti amacıyla Şanlıurfa'ya geldiğini söyleyen Güvenç, "Bu vesileyle dostlarımız olan Erdemliler Harekatının seçim bürosunu ziyaret etmek istedim. Bu seçim çok önemli. Tarihimizin en önemli reformlarından birisidir. Ham dolsun milletimiz bu işin önemini kavradı ve 16 Nisanı sabırsızlıkla beklediğini düşünüyorum. Çift başlı hükümeti bitirecek olan bu referandumda halkımızın 16 Nisandaki kararı şer güçlerini bir kez daha şaşırtacaktır. İşin aslı Türkiye'nin güçlü yönetime kavuşmasıdır. AK Parti olarak her zaman söz de, karar da, egemenlikte milletindir diyoruz. Bütün gücümüzü bu aziz milletten aldık. Biz her seferinde millete başvurduk. Şimdi de yine millete başvuruyoruz. Milletimizin sağduyusuna güveniyoruz" dedi.

        Şanlıurfalı kardeşlerime şükranlarımız sunuyorum diyen Celalettin Güvenç, Şanlıurfa'da yerin altındakinin de üstündekinin de mübarek olduğunu söyledi.

        (Şİ-SD-Y)

        17.03.2017 13:51:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler