Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı

        Kürşat Aktaş

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesine bağlı Ozan Köyünde bulunan bir eğlence mekanında sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan kavgada bir kişi bıçakla ağır yaralandı.

        Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde Ozan Köyü yakınlarında bulunan bir eğlence mekanında M.G, V. M., H.A., ve G. D., arasında sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı.

        Çıkan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada V. M., yanında taşıdığı bıçak ile G. D.'yi vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Bıçakla ağır yaralanan şahıs ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından önce Gölbaşı Devlet Hastanesine daha sonra ise hayati tehlikesi bulunması nedeniyle Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

        Öte yandan kavgaya olayına karışan M.G, V.M, ve H.A, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

        Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

        (KA)

        17.03.2017 14:24:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler