Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkari Kar festivali ertelendi

        (Fotoğraflı)

        Feyzullah Taş

        HAKKARİ (İHA) - Hakkâri Valiliği Koordinasyonu tarafından Merga Büte kayak merkezinde yapılması planlanan kar festivali olumsuz hava şartları nedeniyle ileriki bir tarihe ertelendi.

        İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İl Özel İdaresi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Hakkari Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Hakkari Üniversitesi işbirliği ile 19 Mart 2017 Tarihinde Hakkâri Mergabütan Kayak Merkezinde "Hakkâri Kar Festivali " olumsuz hava şartları nedeniyle ertelendi. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada,"Yoğun kar yağışı ve mevcut hava durumundan dolayı 19 Mart 2017 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan Hakkari Kar Festivali programı 26 Mart Pazar 2017 tarihine ertelenmiştir" denildi.

        (FT-ŞAK-Y)

        18.03.2017 12:37:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler