Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepe'de Kadın Spor Merkezleri artıyor

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ücretsiz kadın spor merkezlerinin 15.'sini hizmete açtı.

        Dumlupınar Mahallesi'nde Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılışa, Kartepe Belediyesi meclis üyeleri, başkan yardımcıları, müdürler ve Kartepeli vatandaşlar ile AK Parti Kartepe teşkilatı yönetimi katıldı. İstasyon ve Uzuntarla Mahallelerinden sonra 15. Sininin Dumlupınar Mahallesi'nde hizmete açıldığı yeni Kadın Spor Merkezi, 170 metrekarelik alanda Kartepeli hanımlara Salı'dan Cumartesi'ye, haftanın beş günü saat 10.00 ile 18.00 arasında ücretsiz hizmet verecek. Uzman eğitmenler nezaretinde Kartepeli kadınların spor aktivitelerinde bulunabileceği merkezde koşu bantları, eliptik bisikletler, kondisyon bisikleti, ağırlık istasyonu, dambıl ve ağırlık setlerinin yanısıra yer minderleri, pilates topları ve lastiklerini de kullanarak step ve aerobik derslerine de katılabilecekler.

        Açılışta konuşan Başkan Üzülmez, Kartepelilerin refahı ve yaşam kalitesi için sosyal belediyecilik anlayışını her şeyin önünde tuttuklarını belirterek, "Bugün, göreve geldiğimizde hiçbir mahallemizde olmayan, şimdi ise 15. sini hizmete açtığımız Dumlupınar Mahallemizde sizlerin karşısında olmanın gururunu yaşıyorum. 3 yıl öncesinde alt yapısıyla, üst yapısıyla, imar durumuyla, sokaklarıyla, kültür ve sosyal yapısıyla, kamu yatırımlarıyla eksiklerimizin olduğu bir mahallemizdi. Sırasıyla ve Büyükşehir belediyemizinde desteği ile sorunlarımızı teker teker giderdik. Bu güzel bulvar-yol çalışmasını yaparak mahallemize değer kattık. Hamdolsun imar problemlerini çözüp, en cazip mahallelerimizden biri haline getirdik. Alt ve üst yapıdan sonra sıra KAR-MEK Kursları, Bilgi Evleri ve Kadın Spor Merkezleri gibi Sosyal Belediyecilik hizmetlerimize geldi. Bugünü sizlerle paylaşmanın mutluluğu yaşıyorum, mahallemize hayırlı-uğurlu olsun" dedi.

        (GY-Y)

        20.03.2017 11:35:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler