Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Didim'de geri dönüşüm faaliyetleri hız kazanıyor

        (Fotoğraflı)

        Onur Durmuş

        AYDIN (İHA) - Didim Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve ÇEVKO Vakfı Didim' deki geri dönüşüm faaliyetlerine hız kazandırdı.

        Didim Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve ÇEVKO Vakfının işbirliği içerisinde gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar kapsamın da ilçedeki atıkların ayrı toplanması konusunda çalışmalar devam ederken, pet şişelerin de cam atıklar gibi ayrı toplanması için harekete geçildi.

        Bu sayede kent genelinde vatandaşların yoğun olduğu güzergahlara, Cumhuriyet Kent Meydanı, Altınkum ve Yalı Caddesine yeni yerleştirilen 20 adet pet şişe görünümlü toplama kafesleri ile geri dönüşüm sağlanacak.

        Yetkililer, vatandaşların, sadece plastik pet şişelerin toplanması amacıyla tasarlanan kafeslerin içine çöp atılmaması konusunda hassas olmaya davet ettiler.

        (OD-MB-Y)

        21.03.2017 16:23:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler